MENIU

CSM București face SHOW în campionat!

CSM București a obținut a doua victorie consecutivă de la numirea pe banca tehnică a sârbului Dragan Djukic. „Tigroaicele” s-au descătușat în Sala Rapid în derby-ul Ligii Florilor cu Măgura Cisnădie, medaliata cu bronz a sezonului trecut și ocupanta locului 3 înaintea acestei etape.

CSM București s-a impus la 17 goluri diferență (36-19, 17-10 la pauză) în cel mai bun meci din acest sezon. Neagu, cea mai valoroasă handbalistă a lumii a marcat 11 goluri. De partea cealaltă pentru sibience golgheteră a fost veterana de 38 ani Roxana Gatzel (10 goluri), conducătoarea de joc a României la argintul mondial obținut în 2005.

Pentru campioana Europei din 2016 urmează o deplasare la Cluj în campionat, apoi în weekend duelul foarte important din Liga Campionilor cu formația norvegiană Vipers Kristiasand, codașa grupei.

Căpitanul Iulia Curea a vorbit despre succesul categoric din derby-ul campionatului și a solicitat timp din partea fanilor pentru ca formația să devină una omogenă și imbatabilă în Liga Campionilor. Vezi pe realitateasportiva.net ce a declarat liderul formației CSM București.