MENIU

ŞOC în LIGA I. O echipă poate fi PENALIZATĂ cu 4 PUNCTE

Corona a remizat cu Steaua

Corona Braşov riscă o penalizare de 4 puncte din cauza unor datorii financiare.

UPDATE. Ciprian Jurubescu, oficial al Coronei Braşov, pentru GSP: "Noi ar trebui să plătim o sumă reprezentând TVA unei societăţi neplătitoare de TVA. Nu putem face acest lucru, ar fi ilegal. Dar dacă va exista o decizie a unei comisii federale care să-şi asume în scris această plată, o vom face. Banii sunt disponibili, dar nu ne putem juca, mai ales că e vorba de fonduri publice".

Surse dinspre Comisia de Disciplină subliniază faptul că nu există în acest moment o decizie operabilă de depunctare a Coronei, dar că la termenul de săptămîna viitoare, de la Comisia de Recurs, s-ar putea lua o hotărâre de acest gen, în funcţie de lămurirea situaţiei plăţile.

Corona Braşov ar fi fost penalizată cu patru puncte din cauza unei datorii de 20.000 de euro către Oţelul Larissa. În 2012, Corona Braşov i-au transferat pe Marius Martac şi George Ştefan, dar a plătit numai 80.000 de euro, fără să achite şi TVA-ul de 20.000.

Cazul a fost judecat de Comisia de Disciplină, iar Corona a rămas fără 4 puncte. Corona riscă să mai piardă alte 4 puncte la Comisia de Recurs, dacă nu va achita suma datorată în următoarele două săptămâni.

Corona a rămas cu 7 puncte în Liga I.

Mai multe articole despre:
Corona Brasov Corona penalizare Corona Brasov