MENIU

Conducerea Stelei a hotărât soarta lui Mirel Rădoi, după 1-3 cu Dinamo

Președintele Consiliului de Administrație al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, marți, la finalul Comitetului Executiv al FRF, că directorul sportiv Mirel Rădoi nu intenționează să renunțe la conducerea tehnică a echipei roș-albastre după înfrângerea cu scorul de 3-1 din derby-ul cu Dinamo București.

"Nu trebuie să legăm un meci de viața unui antrenor. El are contract cu noi până la sfârșitul acestui campionat și nu se pune problema să analizăm activitatea lui după fiecare meci. Nu a spus că vrea să plece după meciul cu Astra (programat duminică, n.red.). Nu știu cine a scos acest zvon. Așa, după fiecare meci se poate analiza și poți spune că viața antrenorului e distrusă. El trebuie să-și continue activitatea de antrenor, să ducă echipa în play-off și să mergem mai departe în campionat. Mirel poate să scoată rezultate bune în acest moment pentru Steaua", a spus oficialul.

Jucătorii steliști trebuie să își analizeze evoluția din partida cu Dinamo și să câștige următoarele partide, este de părere Argăseală: "Jucătorii trebuie să-și revină (după înfrângerea din derby-ul cu Dinamo, n.red.). Ei sunt singurii care pot să-și vadă greșelile, și să-și vadă de jocurile următoare, pentru că sunt foarte grele și trebuie să ne revenim. Pentru că până la urmă diferența între noi și celelalte echipe nu e foarte mare. Nu îmi e teamă că vom rata play-off-ul, chiar nu îmi e".

Dintre fotbaliștii accidentați, singurul care ar putea reveni pe teren în partida cu Astra Giurgiu de duminică este mijlocașul Jugurtha Hamroun. "Situația jucătorilor accidentați este aceeași cu excepția lui Hamroun. Acesta probabil va reveni, dar nu pot să spun situația lui exactă. El este la antrenamente, dar nu știu dacă îl vom vedea la următorul meci sau nu", a explicat oficialul.

În ceea ce îl privește pe fundașul Guilherme Sitya, despre care finanțatorul Gigi Becali a spus că nu va mai juca la Steaua, Argăseală a precizat că o decizie va lua staful tehnic. "Guillherme, dacă se va pregăti, va prinde lotul, dacă nu se va pregăti, nu-l va prinde. Dacă va decide staful tehnic că nu mai face față, atunci nu va fi în lot. Nu trebuie să surprindă'', a afirmat Valeriu Argăseală, membru în Comitetul Executiv al FRF.

Sursa: Agerpres

Mai multe articole despre:
Steaua Mirel Radoi