MENIU

CFR Cluj - FCSB // Gigi Becali a râs de un jucător important de la propria echipă

CFR Cluj - FCSB // Patronul FCSB, Gigi Becali, l-a luat peste picior pe Denis Alibec, după încă o prestație slabă a atacantului în vârstă de 27 de ani. La meciul CFR Cluj - FCSB 1-1, Denis Alibec a avut o ieşire nervoasă când a fost înlocuit cu Gnohere. Alibec i-a reproșat antrenorului său, Nicolae Dică, faptul că l-a scos de pe teren și a aruncat o pereche de ghete spre banca de rezerve. Arbitrul Ovidiu Haţegan i-a arătat cartonaşul galben.

CFR Cluj - FCSB // "Alibec nu a avut o prestaţie bună, este normal să fie supărat. Nu vreau să-l mai cert, că n-am de ce să-l cert. El e ca un copil, când nu joacă bine fotbal, se supără pe băncile de rezervă, pe adversari, pe bare, pe orice se supără. Mă mir că nu s-a dus să certe bara că de ce a stat în calea lui Budescu", a comentat Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali a mai vorbit și despre prestația arbitrului Ovidiu Hațegan, de la meciul CFR Cluj - FCSB. "Părerea mea e câ Hațegan a făcut special. Se știu legăturile lor de pe vremuri. Abia aștepta să dea penalty! Nu sunt greșeli. Cum să faci asemenea greșeli? De ce să îți bați joc de oameni și să dai penalty așa? Nu ți-e frică? Te vede Dumnezeu pentru asemenea nenorocire! De-aia nu vrea CFR arbitri străini", a completat Gigi Becali la Pro X.

CFR Cluj - FCSB // CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu FCSB, scor 1-1, în etapa a doua a play-off-ului Ligii I. FCSB a egalat în minutul 90+1.

Au marcat: Culio '38 (penalty) pentru gazde şi Gnohere '90+1 pentru oaspeţi.

În minutul 64, de la CFR Cluj a fost eliminat Peteleu, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Opt minute mai târziu, a fost eliminat şi Mihai Pintilii de la FCSB, pentru o intrare la Hoban.