MENIU

Cel mai scump transfer din istoria lui Juventus s-a făcut.Au plătit 90 de milioane€ pentru o trădare

Juventus

Oficialii clubului Juventus Torino au plătit clauza de reziliere a contractului de 90 de milioane de dolari pe care o avea atacantul argentinian Gonzalo Higuain cu formaţia SSC Napoli, a anunţat, marţi, site-ul oficial al Ligii Profesioniste din Italia.

Juventus Torino a înregistrat înţelegerea la ligă şi va plăti clauza de reziliere de 90 de milioane de euro în două tranşe, conform news.ro.

Internaţionalul argentinian va semna un contract pe patru sezoane cu formaţia campioană a Italiei şi va avea un salariu anual de 7,5 milioane de euro.

Gonzalo Higuain, în vârstă de 28 de ani, este al cincilea transfer realizat de Juventus Torino în această vară, după fundaşul marocan Mehdi Benatia, mijlocaşul bosniac Miralem Pjanici, fundaşul brazilian Dani Alves şi atacantul croat Marko Pjaca.

Suma de 90 de milioane de euro reprezintă cel mai scump transfer realizat vreodată în fotbalul italian şi este al treilea pe plan mondial, după achiziţiile făcute de Real Madrid cu galezul Gareth Bale şi portughezul Cristiano Ronaldo.

Mai multe articole despre:
Juventus higuain