MENIU

Ce se întâmplă la meciul cu Sporting Lisabona? Declarația lui Dică, făcută în urmă cu puțin timp

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că va fi foarte greu ca atacantul Constantin Budescu să joace în meciul cu Sporting Lisabona din play-off-ul Ligii Campionilor, precizând că la o asemenea accidentare un jucător are nevoie de cel puţin o lună pentru a se reface, potrivit agerpres.ro.

"Starea lui Budescu este OK în acest moment. Eu sper să îl avem la meciul cu Sporting, dar va fi foarte greu pentru că la o asemenea accidentare se stă cel puţin o lună. Dar medicul şi preparatorii vor face totul pentru a-l avea cât mai repede în lot", a spus Dică. 

Constantin Budescu a suferit la 25 iulie o ruptură musculară la gamba dreaptă în partida cu Viktoria Plzen din prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. El este în plin proces de recuperare, antrenându-se momentan separat de restul lotului formaţiei FCSB. 

Întrebat dacă noua achiziţie, Cătălin Golofca, va juca în meciul cu Sporting Lisabona, Nicoae Dică a răspuns: "Vom vedea dacă va juca de la început în meciul cu Sporting sau pe parcurs, important este ca el atunci când intră să dea totul pe teren". 

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte la 15 august, în deplasare, formaţia Sporting Lisabona, într-o partidă contând pentru prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Returul este programat în 23 august, pe Arena Naţională din Capitală. 

Mai multe articole despre:
Nicolae Dică Sporting Lisabona fcsb