MENIU

Ce a spus MM Stoica după ce a fost acuzat că a înjurat fanii lui Dinamo la derby-ul de duminică

<p>Mihai Stoica</p>

Abia ieşit din închisoare după condamnarea în Dosarul Transferurilor, Mihai Stoica s-a aflat în tribune la derby-ul Dinamo - Steaua, 1-1, din play-off-ul Ligii 1.

Fostul oficial al Stelei, care nu are voie încă să ocupe un post în clubul roş-albaştrilor, din cauza unei pedepse complementare, a stat în lojă, în Ştefan cel Mare. El a fost acuzat că s-a înjurat cu suporterii gazdelor. MM Stoica a venit cu precizări pe Facebook:

"Nu m-am injurat cu nimeni. E adevarat ca am fost ironizat de un fan dinamovist din tribuna oficiala, care la sfarsitul meciului si-a cerut scuze, ceea ce am facut si eu pentru ca m-am bucurat zgomotos la golul nostru (marcat din pozitie regulamentara).

Nu m-am dus insotit de doua garzi de corp, ci de un prieten bun (aici e scuzabila eroarea, are 135 kg si sta in piept, nu in burta).

Oricum, n-aveam nevoie de garzi de corp, organizarea a fost ireprosabila. Va rog sa nu mai publicati stiri fara sa le verificati.

Va mai rog sa fiti convinsi ca am destule minte ca sa nu provoc sau sa intretin conflicte, indiferent de rivalitati sau antipatii. Sau, ca sa fiu corect, sa nu MAI fac asa ceva".

Mai multe articole despre:
Steaua Dinamo Mihai Stoica