MENIU

Ce a anunţat clubul Steaua după ce Lucian Bălan s-a sinucis

Un fost câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua în 1986, Lucian Bălan (56 de ani), s-a sinucis. Fotbalistul a făcut parte din marea generaţie a roş-albaştrilor, din anii 80.

Clubul Steaua a emis un comunicat:

"Fotbal Club Steaua Bucureşti îşi exprimă durerea la auzul veştii că legendarul Lucian Balan a părăsit această lume la vârsta de 56 de ani. Fostul câştigator al Cupei Campionilor Europeni şi Super Cupei Europei cu Steaua a decis să-si pună capăt zilelor la aproximativ o luna după ce-ăi pierduse mama. Clubul nostru îi urează celui care ne-a părăsit pentru totdeauna să înscrie cât mai multe goluri în meciurile pe care le va disputa în ceruri alături de alte legende ale Stelei care ne-au părăsit de-a lungul anilor!".

"Merita şi el o casă, măcar o garsonieră. Realizăm că trebuia să ajutăm aceşti oameni abia după ce nu mai sunt", a spus preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam.

"M-a surprins şi m-a îndurerat această veste. Ştiam că trece printr-o perioadă foarte grea. Nu credeam că va recurge la acest gest. Ca şi coleg, a fost extraordinar, inimos, s-a văzut şi în teren, prin devotamentul lui. Îmi pare rău", a spus Gabi Balint, fost coleg cu Lucian Bălan la Steaua.

"A avut probleme cu medicamentele. Urma cu tratament cu antidepresive, avusese câteva căderi psihice. Probabil că nu i-au făcut bine, le combina probabil şi cu alcool. Mai bea. A fost un băiat muncitor, cu bun simţ, însă a avut mai multe supărări. A divorţat de nevastă, apoi a încercat altceva, dar nu a mers nici această relaţie. Fusese cu o doctoră din Bucureşti", a reacţionat Ilie Bărbulescu.

"În ultima perioadă, când am vorbit cu el, toate păreau normale, chiar era foarte bine dispus tot timpul când vorbeam la telefon, niciodată nu s-a plâns de probleme de sănătate sau de altă natură, chiar reuşise să obţină o pensie, nu mai avea, din câte am înţeles eu, nici probleme financiare foarte mari. Nu ştiu ce l-a împins la acest gest", a spus Marius Lăcătuş, la DigiSport.

Mai multe articole despre:
Steaua Lucian Balan