MENIU

Imagini şocante. CATALIN ZMARANDESCU, distrus de un anonim: KO UCIGATOR!

Cătălin Zmărăndescu

CATALIN ZMARANDESCU. Infrangere socanta pentru CATALIN ZMARANDESCU: romanul a facut KO in debutul reprizei a doua, de catre lituanianul Arvydas Juska, un sportiv care avea doar doua meciuri disputate pana acum in galele de arte martiale mixte!

CATALIN ZMARANDESCU. Luptatorul roman CATALIN ZMARANDESCU, dublu campion mondial la categoria grea, in versiunile CFC si AFC, a vrut sa dea lovitura si in UCMMA, varianta englezeasca a celebrului UFC, dar visul sau a fost spulberat inca din primul meci. CATALIN ZMARANDESCU a fost facut knock-out, in debutul reprizei a doua, de catre luptatorul lituanian Arvydas Juska, sportiv mult mai tanar care avea doar doua meciuri disputate pana acum, ambele castigate, scrie National.

CATALIN ZMARANDESCU a fost acuzat de dur de mai multi luptatori romani dupa infrangerea de la Londra: "Mai bine ramane campion mondial in galele de amatori, daca in gale mai serioase se impiedica!". Totusi, CATALIN ZMARANDESCU a primit si numeroase mesaje de incurajare pe pagina sa de Facebook.