MENIU

Cagla Buyukakcay s-a calificat în optimile turneului Bucharest Open

Jucătoarea de tenis Cagla Buyukakcay (Turcia), cap de serie numărul opt, s-a calificat în optimile de finală ale turneului BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce a învins-o pe Kristina Kucova (Slovacia), cu 6-0, 7-5, luni, la Arenele BNR din Capitală.

Buyukakcay (26 ani, 73 WTA) a trecut într-o oră și 39 de minute de adversara sa de 26 de ani (117 WTA), care a comis 8 duble greșeli, conform Agerpres.

Turcoaica o va înfrunta în turul următor pe americanca Vania King, care a trecut cu 7-6 (4), 6-0 de poloneza Paula Kania.

Perechea româno-maghiară Elena Bogdan/Reka-Luca Jani a fost întrecută în primul tur de cuplul Jessica Moore (Australia)/Varatchaya Wongteanchai (Thailanda) cu 4-6, 7-5, 10-6.

Meciul Alexandra Cadanțu (România)/Katarzyna Piter (Polonia) — Raluca Olaru (România)/Ysaline Bonaventure (Belgia/N. 4) s-a întrerupt din cauza întunericului după primul set, câștigat de perechea româno-poloneză cu 7-5.

În alt meci de dublu, cehoaicele Lenka Kuncikova/Karolina Stuchla au trecut cu 7-5, 5-7, 10-5 de perechea spaniolă Georgina Garcia Perez/Maria Jose Martinez Sanchez.

Mai multe articole despre:
Bucharest Open