MENIU

BUTE - DEGALE. Avertismentul lui James DeGale pentru Lucian înainte de meci

BUTE - DEGALE. James DeGale a afișat o atitudine încrezătoare înainte de meciul de duminică dimineață și i-a transmis un mesaj clar lui Lucian Bute.  

BUTE - DEGALE. James DeGale, campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, crede că partida cu Lucian Bute va fi una uşoară, scrie GSP.ro.

"Înaintea acestei scene, îi dădeam şase asalturi. Acum aş spune că nu va dura mai mult de trei runde", a spus britanicul după ce a pozat alături de Lucian Bute. "Spun asta avînd în vedere pregătirea mea şi ceea ce am văzut în ochii lui. Am văzut ultimele sale două meciuri, între care şi cel cu Carl Froch, şi nu este capabil să oprească un adversar atunci cînd acesta îi pune presiune", a adăugat DeGale.

BUTE - DEGALE. Anunțul lui Lucian Bute înainte de marele meci LIVE

În vârstă de 29 de ani, campionul olimpic de la Beijing, James DeGale (21 de victorii, o înfrângere, 14 KO), a intrat în posesia centurii IBF, în luna mai, la Boston, după ce l-a învins pe americanul Andre Direll. Centura a fost deţinută de Carl Froch, fiind pusă în joc după retragerea britanicului. Singura înfrângere a lui DeGale a fost în 2011, în meciul cu George Groves.

Iată un meci al lui DeGale cu Andre Dirrell, din 2015. 

Mai multe articole despre:
box Lucian Bute live James DeGale bute - degale