MENIU

Gigi Becali: ”Steaua nu poate fi spulberată de nicio echipă. De niciun om! Le e frică de Codruța!''

Joi, surse ale realitateasportiva.net dezvăluiau în exclusivitate că grupul de interese din spatele formației CFR Cluj a făcut totul pentru a se asigura că echipa lui Gigi Becali va fi spulberată în derby-ul de duminică. Același grup de interese de la Cluj ar fi influențat și realegerea lui Burleanu în fruntea FRF.

Gigi Becali, patronul auto-exilat de la FCSB, a reacționat în urma acestor dezvăluiri printr-o intervenție telefonică la Realitatea TV.

”Nu poate nimeni aranja nimic. Nu poate să bage nimeni mingea în poartă. Nici Burleanu, nici vreun arbitru, nimeni. Le e frică de Codruța! (n.r. Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA). Jucăm pe Național Arena. E greu să ia cineva decizie, împotriva Stelei pe Național Arena.

Niciun arbitru din România nu poate să fie împotriva Stelei. Pe vremea lui Stalin, se mai putea face astfel de măgării. Dar acum, nu! Nu avem la ora asta, arbitri care să primească ordin. Nu avem arbitri români corupți, nu mai avem blaturi! Nu are nimeni putere să dea ordin, cine să câștige campionatul. Steaua nu poate fi spulberată de nicio echipă. De niciun om!

Dacă jocurile erau deja făcute în favoarea CFR-ului, Hațegan nu greșea împotriva lor!”, a declarat Gigi Becali la Realitatea TV.

Campioana României din acest sezon se poate decide duminică, 29 aprilie, ora 20:45, pe Arena Națională, în derby-ul FCSB – CFR Cluj, programat în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1 la fotbal.

Mai multe articole despre:
Steaua Becali frică spulberata Codruță