MENIU

Becali despre meciul Stelei cu Manchester City: "Vreau echipe din Italia în grupele Europa League"

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri seară, la DigiSport, că nu ar vrea să întâlnească Manchester United în grupele Ligii Europa, el preferând echipe din Italia. El a adăugat că îl va achiziţiona pe Denis Alibec, dacă Astra va rata calificarea în grupe, subliniind că jucătorul va avea clauză pentru a nu consuma ţigări şi coca-cola.

"Am refuzat o ofertă de 7 milioane, nu-mi fac niciun fel de problemă. Stanciu a adus Stelei 12 milioane de euro. În grupe nu vreau United, nu mai vreau, United, City, Barcelona te umilesc. Eu vreau echipe din Italia. Dacă nu se califică Astra, o să-l dea pe Alibec. El nu costă un milion, eu dau un milion că dacă vine face 4-5. Dacă vine, nu are voie ţigări şi coca-cola. Când are 85 pe cântar, îi dau 10.000 de euro. Eu dau că o să facă patru, dar nu costă un milion", a declarat Becali la Digisport.

PROMOTIE LA eMAG! CONSULTATI TOATE OFERTELE AICI!!!

Echipa Steaua a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Manchester City, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, iar cu scorul general de 6-0 a fost eliminată din competiţie. Însă Steaua va continua în grupele Ligii Europa, urmând să-şi afle adversarele vineri.

Miercuri, unicul gol a fost marcat de Delph, în minutul 56, cu capul, din marginea careului de şase metri.

În tur, Steaua a fost învinsă, scor 5-0.

Steaua va evolua în grupele Ligii Europa, iar Manchester City în grupele Ligii Campionilor.

Tragerea la sorţi pentru Ligii Europa va avea loc vineri.