MENIU

Bătută la un meci de fotbal din România! ”Abia mai puteam vorbi”.

Femeia-arbitru bătută la un meci de fotbal a rupt tăcerea!

Alisa Neață (28 de ani) a fost bătută la un meci de fotbal în Liga a 4-a. În timpul meciului Viitorul Valea Mare – Pășești Măglaș, femeia-arbitru l-a eliminat Bogdan Cotea (43 de ani), iar fotbalistul și-a ieșit din minți și a bătut-o pe Alina.

„A fost o altercație între doi jucători, unul dintre ei fiind Bogdan Cotea. S-au împins, s-au jignit, s-au înjurat. Eu m-am dus și le-am arătat amândurora cartonașul galben. În acel moment, știind că mai are deja un galben, când m-a văzut că duc mâna la buzurnarul de la spate Cotea mi-a spus: <>. Când am scos cartonașul, parcă a înnebunit”, a declarat Alisa Neață.

„Mi-a luat cartonașul din mână și la aruncat pe jos, după care a început să mă înjure. La un moment dat, a făcut doi pași ca și când ar fi vrut să iasă de pe teren, dar s-a întors dintr-o dată și m-a lovit undeva în zona maxilarului cu podul palmei. Lovitura a fost foarte puternică.

Asistenta medicală a fost cea care a solicitat intervenția Poliției, pentru că începusem să am amețeli, nu mai puteam să stau în picioare și abia mai puteam vorbi”, a mai spus Alisa Neață.

Bărbatul avea deja antecedente și s-a ales cu dosar penal. Cel mai probabil, acesta va primi pedeapsa maximă de 2 ani de suspendare. 

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.