MENIU

BANEL NICOLITA. Anunt DUREROS al lui BANEL NICOLITA

BANEL NICOLITA. Aflat intr-o perioada dificila a carierei sale, BANEL NICOLITA a izbucnit si a anuntat ca va pleca din Franta la vara. BANEL NICOLITA a dezvaluit motivele pentru care nu joaca la FC Nantes.

BANEL NICOLITA. Motivul pentru care BANEL NICOLITA nu joacă nu este o accidentare, ci anumite interese  ale "canarilor". BANEL NICOLITA a explicat pentru Ring ce s-a întâmplat în negocierile pe care le-a purtat cu preşedintele clubului, Franck Kita.

BANEL NICOLITA a fost împrumutat in vara lui 2013 de Saint-Etienne la Nantes până în vară, când devine jucător liber de contract. La început, totul era bine pentru BANEL NICOLITA, însă, de pe 3 decembrie, antrenorul Michel Der Zakarian l-a folosit doar sporadic.

"Sunt hotărât să plec de la Nantes, nu mai este nici o şansă să semnez un alt angajament cu ei. Sunt liber de contract din vară şi am alte perspective. Nu sunt accidentat, mă pregătesc cu prima echipă, însă nu sunt folosit. Este decizia antrenorului şi eu nu pot decât să o respect. Mai este un jucător în aceeaşi situaţie, la final de contract, care nu este folosit. Am avut o discuţie cu preşedintele clubului, dar nu am ajuns la un numitor comun în ceea ce priveşte prelungirea contractului. Asta e viaţa, mergem înainte! Chiar dacă îmi vor mai propune ceva, nu voi semna pentru că m-au deranjat unele lucruri peste care nu pot trece. În primul rând, mi-au oferit un salariu mai mic decât cel pe care îl am acum", a declarat BANEL NICOLITA.

"Văd că prin presă se scrie că am 400.000 de euro pe an, însă aceasta este suma brută. Impozitul în Franţa este de 47 la sută, deci socotiţi voi cu cât rămân", a încheiat BANEL NICOLITA.

Mai multe articole despre:
Nicoliţă Bănel Nicoliţă Nantes Saint Etienne