MENIU

Au apărut primele imagini cu „camera secretă” în care ar fi avut loc violul de care e acuzat fotbalistul Kylian Mbappe

Au apărut primele imagini cu „camera secretă” în care ar fi avut loc violul de care e acuzat fotbalistul Kylian Mbappe. Pentru a putea organiza o petrecere în această cameră, numită „ping pong”, trebuie achitată o sumă de aproximativ jumătate de milion de euro. 

Camera „PING-PONG” unde au avut loc ororile. Cum se apără vedeta

De asemenea, au apărut și primele mărturii ale unei participante, care a dezvăluit regulile de bază de la intrare. 

Camera este mobilată cu elemente elegante, în mijloc se află o masă de ping-pong și poate găzdui până la 30 de oameni. Pentru a intra în zona VIP, trebuie să fii vedetă sau să ai foarte mulți bani, povestesc cei care au luat parte la astfel de evenimente. Inclusiv DJ-ul are un loc special doar pentru el, dar nu există bar, conform aftonbladet.se.

Julia Franzen, prezentatoare TV din Suedia, care a participat la mai multe petreceri de acest fel, inclusiv cea a lui Mbappe, a transmis detalii despre cum se organizau petrecerile acolo.

     Imagini cu camera „PING-PONG” în care ar fi avut loc ororile / Sursa foto aftonbladet.se

„Unii promotori sunt angajați să organizeze petreceri și să găsească fete pe care să le invite. De obicei, ei te pun pe o listă, astfel încât să te poată contacta atunci când au nevoie. Este la fel de superficial ca orice job în industria de modelling. De obicei, cerința este să arăți bine și să ai o personalitate plăcută.", a declarat femeia.

Prezentatoarea a dezvăluit inclusiv că accesul cu telefoanele mobile era strict interzis. Din acest motiv, nu există fotografii de la petrecere. Pe de altă parte, echipa de fotbal Real Madrid, la care joacă în prezent Mbappe, îl susține permanent și-l consideră nevinovat.

După ce numele lui Kylian Mbappe a apărut în dosarul de viol, avocata fotbalistului a denunțat o campanie de defăimare. Fotbalistul a transmis că totul este un fake news.