MENIU

Atenţie! Jucătoarea noastră va evolua împotriva Serenei Williams

Monica Niculescu va juca impotriva liderului clasamentului mondial, Serena Williams, in turul II al turneului WTA de la Indian Wells.

Va fi o partida istorica, ce va marca revenirea Serenei la intrecerea din California dupa 14 ani de boicot. In runda inaugurala de la Indian Wells, Monica a trecut fara probleme de sarboaica Aleksandra Krunic, pe care a invins-o in doua seturi, scor 6-2, 6-1. Sportiva din Romania a inceput perfect partida si s-a distantat aproape pe nesimtite la 5-0, moment in care Krunic a avut o rabufnire de orgoliu, reusind doua puncte consecutive.

Sarboaica nu a facut decat sa amane inevitabilul, pentru ca Monica a facut imediat un nou break si si-a adjudecat setul. Actul secund a avut o desfasurare aproape identica. Niculescu a jucat perfect si s-a distantat din nou la 5-0, moment in care Krunic a reusit sa isi faca serviciul, scrie ziare.com.

Romanca a castigat insa game-ul urmator si, dupa numai 74 de minute, si-a asigurat calificarea in turul II, dar si prezenta pe teren intr-o partida istorica pentru circuitul feminin.

Mai multe articole despre:
Tenis WTA Serena Williams Monica Niculescu