MENIU

Astra - FC Copenhaga 1-1. Marius Şumudică a explicat de ce nu a stat pe banca tehnică

Marius Şumudică

Antrenorul suspendat al echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat, miercuri seară, după remiza din meciul cu FC Copenhaga, scor 1-1, că observatorul i-a transmis că poate sta poe bancă, dar a precizat că nu a vrut să rişte.

"Observatorul mi-a spus că nu are nicio înştiinţare că eu sunt suspendat. Din punctul lui de vedere mi-a spus că pot sta pe bancă, dar nu am riscat. Nu a fost nicio cădere în repriza a doua, am încercat să conservăm rezultatul. Nu înţeleg de ce după ce am marcat am jucat numai cu mingi lungi atunci când fundaşii lor erau cu un cap mai mare decât atacanţii noştri. Ne-a fost frică. Chiar dacă aş fi pierdut acest joc, i-aş fi pus pe jucători să paseze. Cred că FC Copenhaga este mult peste ce am văzut aseară la Sparta Praga. Şansele noastre de calificare au scăzut considerabil", a spus Şumudică la Digi Sport.

Echipa Astra Giurgiu a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu formaţia daneză FC Copenhaga, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Astra Giurgiu a deschis scorul prin Teixeira, în minutul 7, FC Copenhaga reuşind egalarea prin Delaney, în minutul 64.

Partida retur se va disputa la 3 august, de la ora 20.45, la Copenhaga, potrivit news.ro.

La 29 februarie, antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FRF pentru şase luni din orice activitate legată de fotbal, deoarece ar fi pariat pe mai multe meciuri din Liga I. Tot atunci, Şumudică a primit şi o penalitate sportivă de 100.000 de lei.

În martie, Comisia de Recurs a FRF a redus suspendarea lui Şumudică la două luni şi a dispus efectuarea acesteia din 8 iunie.

Mai multe articole despre:
Astra Marius Şumudică