MENIU

Anunț bombă! Revine în pușcărie?! "Poate fi un nou dosar penal"

Gigi Becali şi MM Stoica

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a fost implicat acum trei zile într-un scandal monstru, produs într-un club de fițe din București, iar imaginile au făcut înconjurul presei.

Ce s-a petrecut? MM Stoica se afla în club alături de fiica sa, Teodora, și de iubitul acesteia, Dan Petrache. Cei doi bărbați au fost implicați într-o altercație, mai întâi în interiorul clubului, iar apoi afară, cu bodyguarzii.

CITEȘTE AICI TOATE DETALIILE!

Avocatul Bogdan Bărbuceanu a explicat la Antena 3 ce riscă acum oficialul FCSB, ținând cont de faptul că Stoica fusese eliberat condiționat din pușcărie, după ce a fost inițial condamnat la 3 ani și 6 luni în "Dosarul Transferurilor".

"Dacă faptele sunt adevărate, atunci va răspunde penal. Evident, trebuie să existe plângere. Riscă să fie revocată această eliberare condiționată, și, alături de noua pedeapsă, Stoica poate să execute și pedeapsa care i-a mai rămas. Nu-mi vine să cred că poți să ai un astfel de comportament, când riscul e destul de mare și poți ajunge din nou la închisoare.

Acolo s-au produs acte de violență, plus distrugere, lovire. Putem avea un dosar penal și pentru tulburarea ordinii și a liniștii publice!", a spus Bărbuceanu, potrivit gsp.ro.