MENIU

Ce gest! Alibec şi-a pierdut cumpătul, publicul l-a huiduit. Realitatea.net a "prins" momentul

FCSB s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, în urma remizei de pe Arena Naţională cu Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, în etapa a patra a Grupei G a competiţiei.

La jumătatea primei reprize, fotoreporterul realitatea.net a surprins, în 5 cadre succesive, momentul în care stadionul parcă "a luat foc". Ce s-a petrecut?

Nemulţumit că nu a ajuns mingea la el, Denis Alibec s-a enervat şi a lovit violent bara laterală a porţii israelienilor. Nu este prima dată când atacantul de 26 de ani are astfel de ieşiri necontrolate, iar publicul l-a taxat imediat, huiduindu-l copios.

VEZI IMAGINILE AICI!

În ciuda formei proaste pe care o traversează, nereuşind să marcheze niciun gol în 10 meciuri de campionat, Alibec a fost titularizat de Nicolae Dică la cerinţa patronului Gigi Becali. 

Explicația gestului lui Becali este următoarea. El a plătit două milioane de euro pe Denis Alibec, atunci când l-a luat de la Astra. Însă forma slabă a atacantului și actele repetate de indisciplină l-au adus acum pe patronul FCSB în situația de a vrea să scape de el.

De aceea a solicitat ca Denis să fie introdus în echipă la meciul cu israelienii, pentru că în tribunele Arenei Naționale au fost impresari ca să îl vadă pe fotbalistul de 26 de ani.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE COMAN + IMAGINI SPECTACULOASE!

Mai multe articole despre:
Europa League Hapoel Beer Sheva fcsb