MENIU

ALEGERI FRF. Gică Popescu, PRIMUL ATAC la adresa lui Mircea Sandu

Gică Popescu

ALEGERI FRF. Gică Popescu nu vrea sa calce pe urmele lui Mircea Sandu, să stea o viaţă la Federaţie, dar atrage atenţia că are nevoie de două mandate pentru a putea implementa tot ceea ce promite în campania sa.

ALEGERI FRF. Gică Popescu l-a atacat pentru prima dată pe actualul președinte al FRF, care se află în funcție din 1990.

"Vreau sa-mi duc la indeplinire proiectele pe care le-am pus in programul meu. Eu cred ca, daca un presedinte nu reuseste sa faca ce si-a propus in doua mandate, maxim, atunci pierde din motivatie, din entuziasm. Deci nu doresc sa stau o viata la federatie", a spus Gica Popescu la Dolce Sport, trimiterea la Mircea Sandu fiind evidenta.

Fostul internațional e convins că o să aibă rezultate dacă va fi ales şef peste fotbalul românesc, numai că acestea vor apărea în cel de-al doilea mandat.

"Rezultatele implementarii programului pe care noi il avem se vor vedea in al doilea mandat. Acest lucru l-au facut si altii care au trecut prin situatia prin care se afla fotbalul romanesc. Si nemtii, si olandezii, si spaniolii si, in special, belgienii, care au asteptat 8 ani ca aceste proiecte pe care le-au implementat sa dea rezultate", a mai spus Popescu.

Mai multe articole despre:
FRF GICA POPESCU Popescu FRF alegeri FRF