MENIU

Adrian Mutu a precizat dacă îl lasă sau nu pe Cosmin Contra la echipa naţională

Directorul general al echipei Dinamo Bucureşti, Adrian Mutu, a declarat, joi, că pentru clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare este o onoare că echipa naţională este interesată de antrenorul Cosmin Contra şi a precizat că are variante pentru înlocuirea actualului tehnician.

"Eu nu ştiu nimic, ar trebui să-l întrebaţi pe Cosmin. Dacă au vorbit, e normal să vorbească, aşa cum Federaţia a vorbit şi cu ceilalţi antrenori care se bat pentru postul de selecţioner. Cert e că noi le-am cerut celor de la FRF să ne anunţe dacă vor ajunge la un acord. Nu am vorbit cu Cosmin, îl voi suna după. Pentru noi, cei de la Dinamo, e o onoare, pentru că naţionala nu se refuză", a declarat fostul atacant, la Digi Sport, preluat de Mediafax.

În ultimele zile, odată cu accelerarea negocierilor dintre Burleanu şi Contra, Claudiu Niculescu şi Vasile Miriuţă au fost creditaţi cu cele mai mari şanse să o conducă pe Dinamo, dar Mutu are şi două variante mult mai celebre. Este vorba despre nemţii Lothar Matthaus şi Stefan Effenberg.

Mai multe articole despre:
Adrian Mutu Cosmin Contra