MENIU

Adi Mutu, meniu de 5 stele la nunta sa. Cum a decurs petrecerea?

Adi Mutu s-a însurat duminică cu Sandra, femeia cu care are și un băiețel. Nașii celor doi sunt selecționerul României, Cosmin Contra, și soția lui. 

Adi și Sandra au avut aproximativ 400 de invitați la ”castelul din inima Bucureștiului”. Laura, sora lui Adi, s-a ocupat de primirea invitaților.

Meniul a fost de cinci stele, iar Adrian Mutu a ținut să pună pe mese atât delicatese, cât și mâncare tradițională, notează Antenastars.

Nuntașii au fost răsfățați cu o reinterpretare a salatei caprese, sub forma unui mousse din mozzarela, ricotta, roșii, mentă și busuioc, somon cu guacamole și orez, ceafă de porc cu sos demi-glace (sos brun), mușchi de curcan învelit în pancetta (piept de porc afumat).

Totuși, sarmalele pe pat de mămăligă, însoțite de ardei iute, nu au lipsit, spre bucuria mesenilor. 

Adrian Mutu şi Sandra au deschis petrecerea, bineînţeles, cu dansul mirilor. Au zâmbit încontinuu, au lăsat emoţiile deoparte şi au arătat cât de fericiţi sunt împreună. 

Surpriza serii a fost Delia, care a făcut un show de zile mari. Le-a cântat fericiţilor miri din momentul în care a fost adus tortul. 

foto: Adi Mutu

foto: libertatea.ro

Mai multe articole despre:
nuntă meniu Adi Mutu Sanda