MENIU

Acuzații dure: Îi tratează pe jucători ca pe niște sclavi doar pentru că sunt români

Dat afară de două ori într-o săptămînă de la Ceahlăul, Ze Maria a răbufnit într-un interviu acordat celor de la Gazzetta dello Sport, dezvăluind reacţiile xenofobe şi discriminatorii ale patronului Angelo Massone.

”S-a vorbit de un proiect pe termen lung şi de dorinţa de a se construi ceva important. În schimb am avut parte de un preşedinte care trata jucătorii ca pe sclavi şi susţine că trebuie folosită mâna de fier pentru că sunt români, un preşedinte care a făcut promisiuni fără a le respecta şi care la final, probabil din gelozie, a stricat o jucărie de care toată lumea zicea de bine, pentru că nu suporta să nu-şi vadă numele în ziare"”, a atacat Ze Maria.

"Înainte de plecarea la Braşov, joi, 9 aprilie, Massone a venit în vestiar şi a anunţat că va trimite echipa în cantonament în semn de pedeapsă, idee cu care nu am fost de acord nici ca jucător şi cu atât mai puţin ca antrenor. În cele din urmă am câştigat, dar preşedintele a impus cantonamentul şi pentru meciul cu Gaz Metan, de luni, 13 aprilie, ameninţând că va retrage echipa din campionat şi că nu va mai plăti pe nimeni dacă jucătorii refuză. M-am dus la el şi i-am cerut ca favoare personală să renunţe la decizie, spunându-i că dacă nu face acest lucru voi demisiona. El nu a acceptat, a băgat echipa în cantonament, lucru care i-a înfuriat pe jucători. Am intrat pe teren, am remizat şi a doua zi am fost demis, iar preşedintele m-a acuzat că am organizat un complot împotriva lui", a adăugat Ze Maria.

Mai multe, pe gsp.ro

Mai multe articole despre:
Ceahlăul sclavi Angelo Massone ze maria