MENIU

A murit Johan Cruyff. Gică Hagi îi aduce un ultim omagiu, numindu-l "zeu"

Căpitanii de la Manchester City şi Real Madrid, Vincent Kompany, respectiv Sergio Ramos i-au adus un ultim omagiu celui care a fost Johan Cruyff, omul care a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu echipa FC Barcelona, atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

"Rămas bun, Johan Cruyff, un adevărat rege al fotbalului mondial. Nu cred că cineva a influenţat fotbalul mondial aşa cum a făcut-o acesta. Toţi am rămas atinşi şi inspiraţi de viziunea lui şi de convingerile sale. Fotbalul îi va simţi lipsa, dar noi nu-l vom uita niciodată." a postat pe Twitter, căpitanul echipei Manchester City, belgianul Vincent Kompany, scrie Mediafax.ro.

În ziua în care a împlinit 50 de ani, Gheorghe Hagi, într-un interviu pentru ProSport a realizat 11 le său de bază din istorie. Johann Cruyff, fostul său antrenor, a fost inclus de Rege în echipa standard.

"Fotbalul se desparte de un zeu. Ramas bun, Johan Cruyff!", au fost cuvintele postate de Gheorghe Hagi pe contul său de Facebook.

Prima reacţie de la Madrid a venit chiar de la căpitanul lui Real, Sergio Ramos.

"Rămas bun uneia dintre legendele fotbalului mondial. Un jucător şi antrenor de legendă, în acelaşi timp." a postat pe twitter şi căpitanul madrilenilor, Sergio Ramos.

Mai multe articole despre:
fotbal Gică Hagi Johan Cruyff