MENIU

A început Campionatul Mondial de Judo! Emoții pentru românce la Budapesta. Update

A început campionatul mondial de judo. Sportivele românce care au intrat în prima zi pe tatami au pierdut însă în fața adversarelor din Brazilia și Azerbaidjan. Speranțe mai sunt însă în zilele următoare. În schimb, Japonia a obținut două medalii de aur și una de bronz. 

În prima zi a competiţiei de la Budapesta, sportivele noastre nu au avut succes pe tatami. Monica Ungureanu, categoria 48 de kg, a pierdut în fața braziliencei Stephanie Koyama - medaliată cu bronz la Campionatele PanAmericane de anul acesta şi cu aur la Grand Slam-ul din Azerbaidjan.

Şi Alexandra Pop a fost învinsă de o sportivă din Mongolia, campioană mondială în 2013, la Rio, campioana Asiei în 2017 şi medaliată cu argint la Grand Slam-ul de la Paris. 

Însă și în a doua zi a competiției avem parte de speranțe și emoții, pentru că Larisa Florian va lupta la categoria 52 de kilograme. 

Transmisiunea din timpul Campionatului Mondial 2017 de la Budapesta este sponsorizată de Federaţia Română de Judo. 

Emoţii, mâine, în a doua zi de competiţie de la Campionatul Mondial de Judo! Românii vor fi cu ochii pe Larisa Florian, care va lupta pentru o medalie la categoria 52 de kilograme. Sportivele românce care au intrat în prima zi pe tatami au pierdut în fața adversarelor din Brazilia şi Azerbaidjan. 

 

UPDATE: Japonezii au reușit să obțină în prima zi a campionatelor de Judo, două medalii de aur și una de bronz. Sportivii din Japonia, ţara care a inventat judo-ul, arată că își merită medaliile şi se pregătesc pentru Olimpiada din 2020. 

Campionatele Mondiale de Judo de la Budapesta. Vladimir Putin, invitatul lui Marius Vizer

 
Mai multe articole despre:
sportive campionatul de judo