MENIU

A fost anunţat noul antrenor al echipei Petrolul Ploieşti

Ionel Ganea

Ionel Gane este noul antrenor al echipei de fotbal Petrolul Ploiești, a anunțat marți site-ul clubului, la o zi după despărțirea de tehnicianul Constantin Schumacher.

Ionel Gane va ocupa, până la finele acestui sezon, funcția de antrenor principal al echipei aflate pe ultimul loc în Liga I. În vârstă de 44 de ani, fostul internațional le-a mai pregătit, în primul eșalon, pe Universitatea Craiova, CS Turnu Severin, Corona Brașov și CS Universitatea Craiova. Marți după-amiază, el a condus primul antrenament al "galben-albaștrilor", scrie Agerpres.ro.

"Am acceptat această ofertă pentru că îmi plac provocările și eu cred ca Petrolul, în ciuda situației din acest moment, se poate salva de la retrogradare. Știu că este o misiune foarte dificilă, dar atâta timp cât mai sunt șanse trebuie să luptăm până la capăt", a declarat noul tehnician al petroliștilor.

Alături de Ionel Gane, în stafful tehnic al ploieștenilor a fost cooptat antrenorul secund George Biță. De pregătirea portarilor se va ocupa, în continuare, Cătălin Grigore, iar preparator fizic va fi Cristian Dragotă.

Mai multe articole despre:
fotbal antrenor Petrolul Ploieşti Ionel Gane