MENIU

A fost anunţat noul antrenor al echipei Otelul Galaţi

Daniel Florea a devenit noul antrenor principal al echipei de fotbal Oţelul Galaţi, în locul lui Florin Marin, el stabilindu-şi ca obiectiv promovarea din primul an în Liga I, în timp ce team-managerul Cristian Munteanu a preluat prerogativele lui Ovidiu Burcă.

"Sunt onorat pentru că mi-am dorit într-adevăr să ajung antrenor principal. Am venit ca jucător la Oţelul, la 17 ani, şi-mi doream să ajung tot aici antrenor. Sunt onorat că au avut încredere în mine, îmi doresc să fac o echipă competitivă, să avem rezultate şi să putem promova din primul an. Ştiu că trecem printr-o perioadă dificilă la club, dar sper să aducem jucători la echipă şi să facem o echipă competitivă", a declarat Daniel Florea, scrie Mediafax.ro.

El a mai afirmat, în acest sens, că este nevoie de şase-şapte jucători cu experienţă pentru a putea promova echipa, dar team-managerul Cristian Munteanu a spus că pentru acest lucru clubului îi trebuie un buget între 800.000 şi 1.000.000 de euro. "Nu avem aceşti bani, avem promisiuni. Noi sperăm ca prin rezultate să atragem şi sponsori. În acest moment clubul trăieşte după banii care s-au încasat pe Tudorie de la Steaua, dar am speranţe că dacă începem bine campionatul să determinăm patronatul sau alţi sponsori să completeze bugetul", a spus Munteanu.

Mai multe articole despre:
Oţelul Galaţi antrenor Daniel Florea