MENIU

SUMA URIAȘĂ plătită de fiica unui polițist pentru "noroc în dragoste". Vrăjitorul, un adolescent de 16 ani

Escrocherie

Fiica unui polițist din Neamț a fost păcălită cu 50 de mii de lei de un tânăr de 16 ani. Adolescentul s-a dat drept vrăjitor și i-a promis fetei că va face tot felul de vrăji. Amorezată de un tânăr, care-i însă nu-i împărtășea sentimentele, nemțeanca de 20 de ani a decis că trebuie să facă ceva, pentru a avea noroc în dragoste.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în județul Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune și șantaj, relatează portatul Ziar Piatra Neamț.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii august, o persoană de 16 ani, având complicitatea unui tânăr de 20 de ani, ambii din județul Ilfov, ar fi indus în eroare o tânără de 20 de ani, din Păstrăveni, sub pretextul că pentru anumite sume de bani, ar fi realizat diferite ritualuri oculte.

Prealizarea acestor ritualuri, persoana vătămată ar fi achitat suma de 50.000 de lei.

Mai mult, se pare că acesta ar fi fost șantajată atunci când ar fi dorit să renunțe la serviciile prestate de cei doi.

În urma percheziţiilor efectuate, minorul de 16 ani a fost reținut pentru 24 de ore.

În activități, au fost angrenați polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț și ai Poliția orașului Chitila, precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.