MENIU

Poveste emoționantă: Copilul bolnav care se chinuie fără o baie în casă - VIDEO

Poveste emoționantă! Un copil bolnav din Suceava se chinuie în fiecare zi, cu afecțiunea care îi lasă răni pe corp, fără măcar să se poată îngriji într-o baie în casă.

Mama acestuia este disperată și nu știe cum să se mai descurce în aceste condiții. Dorința cea mai mare a băiatului este să aibă camera lui, un loc unde să se poată bucura de intimitate. 

„Mi-am dorit o baie ca să nu mai depind de cineva, pentru că mă spălam în albie având răni, mă dureau și era foarte greu.”, a zis copilul.

Copilul își dorește din tot sufletul să ducă o viață cât mai apropiată de normal. Mama sa este conștientă că lipsa unei băi în casă îl pune pe micuț în mai multă dificultate. În plus, în această situație, băiatul are nevoie de ajutor în permanență.

„A fost foarte groaznic, având în vedere că s-a născut cu o boală nevindecabilă care se manifestă numai prin răni. Pansamentele sunt foarte scumpe, nu am auzit de boala lui...”, spune mama.

De când băiatul și-a primit diagnosticul tragic, mama acestuia a făcut tot posibilul să se informeze despre afecțiunea care îi face copilul să sufere zi de zi. Femeia încearcă din răsputeri săi acorde micuțului tot sprijinul.

„Cel mai mult m-a impresionat când am văzut biroul în camera mea, pentru că până acum stăteam cu laptopul pe brațe și nu stăteam prea confortabil.”, zice băiatul.

O asociație a aflat de povestea copilului și a făcut-o cunoscută. Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, s-a construit o casă, unde băiatul se bucură de toate condițiile. Dacă doriți să-l ajutați în continuare pe micuț, o puteți face în contul de mai jos. 

Titular - Asociația Miros de cer
Ron - R036 RZBR 0000 0600 2003 5871