MENIU

Incendiu violent într-un apartament din Petroșani, cu mari degajări de fum. Un bărbat și-a pierdut viața

Intervenție pompieri incendiu

Un bărbat de 51 de ani a decedat într-un incendiu care a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, într-un apartament din municipiul Petroşani. Fiul victimei, care se afla în locuinţă ]n momentul producerii incendiului, a reuşit să se salveze la timp.

Potrivit  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, la sosirea pompierilor, focul se manifesta violent într-una dintre încăperile locuinţei, cu mari degajări de fum în apartament şi pe casa scării.

"Din păcate, chiar dacă incendiul a fost localizat în trei minute de la sosirea forţelor de intervenţie, în încăperea incendiată a fost găsit decedat un bărbat în vârstă de 51 de ani. Fiul acestuia, care se afla în apartament la momentul producerii incendiului, a reuşit să se salveze la timp, neavând nevoie de asistenţă medicală", au precizat reprezentanţii ISU.

Pe tot parcursul intervenţiei nu a fost necesară evacuarea locatarilor, pompierii folosind pentru îndepărtarea fumului de pe casa scării şi din apartament un ventilator special cu presiune pozitivă şi motor electric.

Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric, în apartament fiind identificate mai multe improvizaţii electrice. 

Mai multe articole despre:
incendiu hunedoara barbat mort incendiu barbat