MENIU

Emoționant: Sute de copii, pentru prima oară la mare cu ajutorul unui preot - VIDEO

Sute de copii aflați în grija unei asociații sociale, care nu au văzut în viața lor marea, au ajuns în vacanță pe litoral cu ajutorul părintelui misionar Dan Damaschin și al donațiilor făcute de oamenii cu suflet mare. Anual, preotul organizează tabere de câte 7 zile în mai multe serii, pentru ca fiecare copil care a văzut marea doar la televizor să poată să se bucure de o vacanță. 

Sute de copii săraci duși la mare de preotul Dan Damaschin

Primii copii aflați în grija părintelui Dan Damaschin și a asociației Glasul Vieții au ajuns pentru prima oară pe litoral. Sunt zeci de copii care până acum văzuseră cum arată marea doar de la televizor.

Așa începe fiecare dimineață la mare. În rugăciune. De la prima oră, micuții, cărora viața nu le-a oferit momente de bucurie se strâng în cerc și rostesc cu voce tare rugăciuni pe plajă, supravegheați de voluntarii asociației.

„Sunt voluntară în cadrul asociației de aproximativ 7 ani. Cu copiii vin la mare de când a început tabăra. Sunt de părere ca puțină apă și puțin nisip ne pot aduce zâmbetul pe față.”, a declarat Roxana, voluntară în cadrul asociației.

În săptămânile următoare, altă serie de copii va ajunge la mare. Preotul misionar a ajutat de-a lungul timpului mulți tineri sărmani. Părintele Dan Damaschin organizează anual tabere de câte o săptămână, cu ajutorul donațiilor primite de la oamenii cu suflet mare. Cine dorește să ajute în continuare o poate face în contul afișat pe ecran. 

Cine dorește să-i ajute o poate face în contul asociației - Titular: Asociația Glasul Vieții, RO41RNCB0178156773130001.