MENIU

Doi soți, loviți de o mașină în timp ce vindeau varză pe marginea unui drum din județul Dîmbovița. Bărbatul a murit la spital

Intervenție accident

Tragedie în județul Dîmbovița! Un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit, iar soția lui a fost rănită după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin cu mașina în duba celor doi. Autoturismul era parcat pe margine drumului. 

Din primele informații, cei doi soţi, ambii în vârstă de 52 de ani, comercianți-ambulanți, veniseră să vândă varză în comuna dimbovițeană Finta, relatează Ziarul de Iași.

Momentul nefast a făcut ca aceștia să se oprească la poarta unei case, iar bărbatul să coboare din dubiţă și să meargă în spate, la soția aflată în benă. 

Un şofer de 59 de ani, care venea dinspre București, n-a mai putut menține direcția de mers și a intrat în plin în autoutilitară.

Declarațiile femeii sunt cutremurătoare. „Vindeam varză aici, la o fată şi eu îi dădeam varză bărbatului meu şi bărbatul meu era jos, şi un domn cu Loganul a venit şi a intrat în noi”, a povestit aceasta.

În urma impactului, femeia a căzut din benă, iar soțul ei a fost lovit în plin.

Bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital, unde a survenit și decesul. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.