MENIU

Seria tragediilor continuă. Patru victime după ce o mașină s-a răsturnat pe o șosea și a luat foc

Grav accident rutier petrecut în această dimineață pe raza comunei Pogana, în localitatea Bogești din județul Vaslui, după ce un conducător auto a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat pe carosabil. Un bărbat, pasager în autoturism, a fost transportat la spitalul din Bârlad în comă.

Din primele informații de la fața locului, șoferul – un bărbat în vâstră de 29 de ani, din comuna Iana, nu a mai putut stăpâni mașina și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe carosabil. Ocupanții autovehiculului (n.r. – rude) s-au autoevacuat, scoțându-l și pe bărbatul mai în vârstă în stare de inconștiență. La scurt timp după ce s-a răsturnat autoturismul fiind cuprins de flăcări, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit care a aprins scurgerile de combustibil.

„În urma accidentului sunt patru victime, dintre care una în stare de inconștiență, dar cu semne vitale. La Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal „Elena Beldiman” din Bârlad sunt transportați doi bărbați (29 și 45 ani), o femeie în vârstă de 21 ani și un copil în vârstă de un an și trei luni. Bărbatul în vârstă de 45 ani se află în comă de gardul III”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Detalii pe Realitatea de Vaslui

Mai multe articole despre:
autoturism flacari Vaslui