MENIU

Înghețată de casă. Desertul de sezon care se prepară repede și nu conține conservanți sau coloranți

Cea mai naturală rețetă de înghețată de casă. Se prepară repede și este un desert de sezon apreciat de toată lumea. Itată rețeta care este sută la sută naturală, fără conservanți sau coloranți.

Înghețata de casă

În plin sezon estival, înghețata de casă se numără printre deserturile cele mai căutate. Este răcoroasă în zilele toride de vară și o puteți prepara chiar dumneavoastră dacă aveți la îndemână niște fructe pe care, fie le combinați, fie le folosiți separat, obținând un suc din ele, în funcție de preferințele fiecăruia.

Respectând următoarea rețetă veți obține o înghețată de casă naturală, delicioasă și fără conservanți sau alți aditivi.

Chilftele delicioase, ca la mama acasă, fără pic de ouă! Ingredientul „secret” care le înlocuiește cu brio: ce trebuie să adaugi în carne

Ingrediente:

  • 300 gr. zahăr;
  • 300 ml suc natural de diferite fructe;
  • 400 ml apă;
  • 200 gr. frișcă.

Sucul de fructe se amestecă cu zahărul și apa într-un vas și apoi se pune la foc mic. Amestecați ușor și continuu, iar după ce zahărul s-a topit se ia vasul de pe foc și se lasă la răcit. Amestecați această compoziție cu frișca și și apoi turnați-o într-un recipient pentru înghețată. Așezați-o în congelator, iar după aproximativ o oră o puteți consuma. O puteți combina cu fructe proaspete și frișcă sau diverse topinguri.

 

Mai multe articole despre:
retete culinare înghetata alimentatie mancare