MENIU

Cum să slăbești repede și sănătos. Cele mai eficiente ceaiuri care te ajută să scapi de kilogramele în plus

Cele mai eficiente caiuri pentru slăbit, care te vor ajuta să pierxi kilogramele în plus, într-un timp scurt. Sunt naturale și la îndemâna oricui. Iată despre ce este vorba.

Kilogramele în plus sunt o problemă cu care foarte multă lume se confruntă. Deși, există numeroase metode de a pierde în greutate, printre care sportul, dieta, unele medicamente sau chiar intervențiile chirurgicale, cea mai simplă, naturală și la îndemână metodă o reprezintă ceaiurile din plante medicinale.

Ceai Rooibos sau ceai roșu

Unul dintre cei mai mari factori care pot duce la îngrășare este stresul. Stresul poate provoca schimbări de greutate. Pentru a reduce impactul stresului asupra corpului nostru, mulți fitoterapeuți recomandă ceaiul Rooibos.

Ceaiul Rooibos conține antioxidanți, care ajută la reducerea kilogramelor acumulate din cauza din cauza stresului.

Dieta pe care o ține chef Florin Dumitrescu când vrea să dea jos kilogramele în plus. Este alcătuită din doar 3 alimente

Rooibos, însemnă „tufiș roșu”, și este un ceai din plante din Africa de Sud, și care nu conține cofeină. Ceaiul fără cofeină poate fi băut fie fierbinte, fie rece.

Rooibos a fost folosit de către oamenii din Africa de secole. Acesta vă poate ajuta să reduceți stresul și să pierdeți rapid în greutate. Acesta este motivul pentru care ceaiul Rooibos este primul pe lista noastră de ceaiuri pentru slăbit.

Nu doar că ajută la pierderea în greutate, dar el conține și calciu. Acest lucru este important pentru persoanele care prezintă intoleranță la lactoză, și care au nevoie de mai mult calciu. Ceaiul Roiboss mai conține zinc, care este excelent pentru piele.

Ceai verde

Următorul pe lista noastră de ceaiuri care ajută de pierdere în greutate este ceaiul verde, fiind cel mai cunoscut ceai de slăbit.

Studiile arată că ceaiul verde are efecte pozitive nu doar asupra greutății noastre, ci și asupra altor fațete ale sănătății. Un studiu a demonstrat faptul că persoanele care consumă patru cești de ceai verde pe zi au pierdut semnificativ în greutate. Pe lângă asta, s-a constatat și o reducere a tensiunii arteriale sistolice

Studiul a constatat, de asemenea, o scădere a greutății corporale, a indicelui de masă corporală, a circumferinței taliei și a tensiunii arteriale sistolice în rândul subiecților care au băut patru cești de ceai verde pe zi.

Ceaiul verde, spre deosebire de ceaiul roșu, contine cofeină, care accelerează arderea grăsimilor și implicit pierderea în greutate, prin creșterea ratei metabolice. De asemenea, este un ceai energizant și poate fi consumat ca o alternativă la cafea.

Tortul care ne ajută să slăbim. Desertul delicios ajută digestia

Ceai Oolong

Ceaiul Oolong este al treilea ceai despre care vom discuta ca un ceai cu potențial de pierdere în greutate. Acest ceai este din China și a fost folosit acolo de secole. Ceaiul Oolong, sau „ceaiul dragonului negru”, este un tip de ceai încă cultivat în toată China și Taiwan.

Ceaiul Oolong este un ceai semi-fermentat, parfumat și dulce, cu un conținut mai redus în teină decât ceaiul verde, fiind foarte benefic pentru sănătate.

Acesta conține o cantitate considerabilă de cofeină care ajută la pierderea in greutate. În plus, la fel ca ceaiul verde, conține o cantitate semnificativă de galat de epigalocatechină . Aceste două elemente lucrează împreună și ajută la pierderea în greutate.

2 licori magice folosite de secole de femeile din țările nordice pentru a-și menține silueta

Ceaiul de mentă

Ceaiul de mentă are multe beneficii pentru sănătate și, implicit, pentru cei care încearcă să slăbească. Acesta este al patrulea tip de ceai care ajută la pierderea în greutate.

Ceaiul de mentă nu conține cofeină, și reprezintă o alternativă bună pentru persoanele care vor să slăbească, dar nu vor să apeleze la cafeină.

S-a demonstrat că ceaiul de mentă scade pofta de mâncare. Pentru cei care au dificultăți în a-și controla poftele culinare, ceaiul de mentă poate fi o soluție.

Legumele care te îngrașă mai mult decât shaorma sau o prăjitură copioasă

Ceaiul alb

Ceaiul alb este foarte similar cu ceaiul verde sau ceaiul Oolong. Diferența dintre ceaiul alb și alte tipuri de ceaiuri este că ceaiul acesta este făcut din muguri de ceai mai tineri, care nu sunt încă complet deschiși. Ceaiul alb este, de asemenea, un ceai bun pentru slăbit din aceleași motive ca și ceaiul verde și ceaiul Oolong.

Ceaiul alb are cantități similare de antioxidanți ca și ceaiul verde. Acest lucru face ca ceaiul alb să fie un substitut fantastic pentru ceaiul verde și ceaiul oolong. De fapt, studiile arată că atât ceaiul verde, cât și cel alb au proprietăți similare.

Trebuie să știți că, există ceaiuri cofeinizate și ceaiuri decafeinizate. Rooibos sau ceaiul roșu, precum si ceaiul de mentă sunt ambele fără cofeină. Pentru opțiunea cu cofeină puteți să optați pentru ceaiul verde, ceaiul alb și ceaiul oolong.

 

Cofeina poate fi de ajutor atunci când încercați să piardă în greutate rapid. Cu toate acestea, unele persoane au intoleranță la cofeină sau devin agitați și irascibili. Aceste persoane ar trebui să opteze pentru ceaiurile fără cofeină, precum cel de mentă sau ceaiul roșu, scrie Almanah Online.