MENIU

Cum recunosti o femeie care iubeste aventura. Gesturile care o dau de gol. Ce spune limbajul non-verbat

Limbajul picioarelor dezvăluie multe despre caracterul unei persoane. Iată la ce trebuie să fii atent pentru a-ți da seama despre ce fel de om ai în fața ta.

Limbajul picioarelor la femei

Limbajul trupului poate face mai multe dezvăluiri despre o persoană, decât dacă aceasta ar purta o conversație lungă. Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul unei emisiuni, despre poziția picioarelor, care trădează caracterul unei persoane.

Ce tip de personalitate ai, în funcție de poziția picioarelor

Astfel că, dacă o femeie stă așezată pe scaun iar picioarele sale sunt lipite și puțin înclinate într-o parte arată faptul că acea persoană adoră curățenia și ordinea.

"Are o ușoară incertitudine care o învăluie, dar dacă îi prezinți un plan, fii sigură că acest plan va fi foarte bine executat," povestește parapsihologul.

Dacă vârfurile picioarelor sunt înclinate spre interior, aceste persoane au o ușoară neîncredere în ele. Sfatul Lidiei Fecioru este ca dacă vrei să abordezi o astfel de persoană, atunci dă-i puțină încredere în ea.

O femeie care stă picior peste picior, iar vârful piciorului de deasupra are călcâiul ușor aplecat în jos, iar vârful ridicat, ținând pantoful doar pe degete și-l balansează este o femeie care iubește aventura. O astfel de persoană, deși pare încrezătoare în sine, este speriată de bărbați. Este o femeie ambițioasă și iubește competiția.

Persoanele care se așază cu un picior sub fund, acea poziție la care recurgem, în general atunci când suntem acasă pe canapea și privim la televizor. Acestei persoane îi place să i se spună ce să facă. Este un bun ascultător, dar nu-i place să i se atragă atenția sau să-i faci observații. Nu se grăbește să se arunce în brațele unui bărbat, dar după un timp i se va dărui total acestuia.

Încolăcitul picioarelor este specific, în general, femeilor cu picioarele lungi. Aceste femei sunt perfecționiste, fiind mereu îngrijorate de impresia pe care o lasă, ceea ce înseamnă că este predispusă la nesiguranță și nervozitate. Îi place să-i ajute pe ceilalți.

Alte tipare de personalități

Persoanele care țin picioarele încrucișate, dar ambele călcâie se află așezate pe sol, așa zisa poziție "asistența socială".

O astfel de persoană are multe în comun cu perfecționista, dar este mai altruistă. Va deveni efectiv îngerul păzitor al persoanelor neajutorate. Este foarte generoasă, iar cei care au nevoie de ea vor fi puși pe un piedestal. Pur si simplu va uita de ea pentru a-i ajuta pe ceilalți.

"Femeia filantrop" este aceea care ține picioarele departate, în poziția călărețului, atunci când stă așezată pe scaun. Ea este sinceră și ușoară în comunicare și are un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Ea se simte confortabil cu sine, dar și cu ceilalți. Această poziție este specifică persoanelor mai plinuțe.

Cele mai întelepe sfaturi, de la Carl Jung, părintele psihologiei analitice

 

Citeste mai mult AICI

 

Mai multe articole despre:
limbajul non-verbal comunicare gesturi