MENIU

Cât de eficienți sunt chiloții menstruali? Sfaturi practice pentru a-i folosi

În ultimii ani, chiloții menstruali au devenit din ce în ce mai populari și reprezintă o alternativă demnă de remarcat pentru produsele tradiționale de igienă. Se disting prin utilizare ușoară, aspect estetic și impact pozitiv asupra mediului. Cu toate acestea, înainte de a apela la o asemenea soluție, este bine să țineți seama de o serie de aspecte.

Chiloții menstruali au o serie de avantaje, prnind de la preț până la capacitatea de absorbție, dar asta nu însemnă că sunt alegerea potrivită pentru orice femeie.  Pentru a avea siguranța eficacității, atunci când îi cumpărați, merită să acordați atenție la următoarele caracteristici:

  • nivelul de absorbție — în funcție de intensitatea sângerării, puteți alege lenjerie intimă cu grad de absorbție diferit. Unele firme au chiar modele atât pentru primele zile, cât și pentru sfârșitul ciclului menstrual.
  • mărimea — aceste tipuri de articole ar trebui să se potrivească bine pe corp pentru a asigura o libertate mare de mișcare,
  • materialul — ar trebui să fie respirabil, delicat cu pielea și cât mai natural posibil. În straturile absorbante sunt folosite adesea materiale care elimină umezeala pentru a le face și mai confortabile.

 

Mai multe articole despre:
chiloti menstruali sfaturi practice sanatate