MENIU

Rareş Bogdan: Nu candidez la Primăria Capitalei. În următorii cinci ani mă concentrez pe presă

<p>Rareş Bogdan</p>

Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, Rareş Bogdan, a afirmat că deşi au apărut în presă anumite informaţii că ar candida la Primăria Capitalei nu va face acest lucru. "Am spus foarte clar, nu candidez. În următorii cinci ani, presă, atât", a spus Rareş Bogdan, în deschiderea emisiunii JOCURI DE PUTERE de luni seară.

"Eu nu candidez la nimic, doar la inimile şi minţile dumneavoastră şi la telecomanda dumneavoastră să rămâneţi pe Realitatea TV", a explicat Rareş Bogdan.

Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere a mai afirmat că ar fi păcat să se abată acum de la acest drum după ce a început emisiunea la radio şi când vrea să se reîntoarcă şi la presa scrisă, prin relansarea unuia dintre cele mai importante ziare din România.

Informaţiile privind posibila candidatură a lui Rareş Bogdan au apărut la România TV. Postul de televiziune l-a contactat pe Rareş Bogdan pentru a-l întreba dacă este adevărată informaţia conform căreia va candida la Primăria Capitalei.

"Vreau să păstraţi această înregistrare. 100% nu voi fi candidat la Primăria Capitalei. Voi rămâne jurnalist. Cel puţin în următorii cinci ani. Nu ştiu ce voi face după următorii cinci ani, dar acum este exclus să candidez pentru o funcţie publică. Încă nu am ajuns la apogeul carierei. Consider că încă pot să cresc în presă", a zis Rareş Bogdan.