MENIU

Raed Arafat trebuie să demisioneze după ce ISU a admis că ştia de existenţa clubului Colectiv?

Realitatea. net vă provoacă din nou să răspundeţi la întrebarea zilei.

Raed Arafat trebuie să demisioneze după ce ISU a admis că ştia de existenţa clubului Colectiv?

Aşteptăm răspunsurile dumneavoastră pe adresa martorocular@realitatea.net sa pe pagina de facebook a site-ului www.realitatea.net, la secţiunea comentarii.

Conducerea ISU București a fost suspendată din funcție ca urmare a incendiului din clubul Colectiv, anunță un comunicat al IGSU. Motivul: ISU știa de existența clubului Colectiv, dar nu a luat nicio măsură pentru asigurarea securității în local. ISU fusese înștiințat de existența clubului printr-o adresă a firmei EMAGIC, care anunța organizarea unui festival în clubul Colectiv, cu câteva săptămâni înainte de incendiu. UPDATE: Premierul Dacian Cioloș a cerut demiterea conducerii ISU.   

Adevărul a ieșit la iveală după o anchetă publicată de Tolo.ro, care a descoperit existența unui fax trimis de firma EMAGIC către IGSU, care anunțat organizarea unui eveniment în clubul Colectiv, cu aproximativ o lună înainte de concertul care s-a sfârșit tragic.

Miercuri dimineață, IGSU a transmis un comunicat în care a anunțat și măsurile luate în urma dezvăluirilor - suspendarea conducerii și desemnarea unor noi șefi temporari.

Conducerea ISU BUcurești Ilfov era asigurată de Colonelul Guță MIhai Mirel - Inspector șef, Lt. colonelul Șchiopu Orlando - prim adjunct, și Lt. colonelul Aldoiu Giani, adjunct.