MENIU

Dragă Mama, anul acesta pregătesc eu masa de Paşte! (P)

Aluat, dospit, cremă, făină, sarmale, drob, friptură….parcă o auzi pe mama cum pregăteşte mâncarea pentru masa de Sărbători, iar tu ai vrea să petreacă timpul cu voi. Suprinde-o şi fă-i cadou timp alături de familie, fiindcă anul acesta de Paşte Mânacarea de Acasă îţi pregăteşte nelipsitele preparate pe bază de carne de miel şi nu numai, de pe masa de sărbători. Cu ingrediente de înaltă calitate, gătite după reţete tradiţionale, respectând întru totul gustul delicios al mâncării de acasă, aceste preparate se pot comanda de AICI: http://mancareadeacasa.ro/masă-de-paşte/

Mâncarea De Acasă este un serviciu care îţi oferă posibilitatea de a comanda mâncare sănătoasă, gătită cu ingredinte proaspete, aprovizionate zi de zi pentru a îşi păstra prospeţimea şi pentru a da un gust inegalabil mâncării comandate. Acest serviciu se adresează celor care nu au timp să gătească sau pentru care timpul petrecut alături de cei dragi este mai important decât cel petrecut în bucătărie, gătind.

Pentru a organiza o masă bogată, de sărbătoare, cu preparate autentice şi gustoase nu trebuie decât să îţi alegi ce pofteşti din meniul special pentru Paşte, să te decizi asupra numărului de porţii, iar produsele pe care le vei comanda, vor fi livrate în ziua şi la ora specificată de tine. Simplu şi rapid!

Mai multe articole despre:
Paşte cozonac