MENIU

Ce prevede acordul secret PSD-UDMR şi MRU-PONTA sau cum guvernează ţara "băieţii tunşi"

Ce prevede acordul secret PSD-UDMR şi MRU-PONTA sau cum guvernează ţara "băieţii tunşi"

Victor Ponta l-a măturat pe MRU de la guvernare ca să evite enclavizarea secuilor. Acum o susţine din toate forţele, ca să-şi salveze capul.

Reevaluarea nu se opreşte aici. Pus la stâlpul infamiei de socialişti deoarece a închis 75 de spitale alături de Emil Boc, Cseke Attila a fost considerat de unii apt să primească din nou Ministerul Sănătăţii.

În această seară, de la ora 22.00, invitaţii lui Rareş Bogdan fac inventarul ipocriziei lui Victor Ponta, la „Jocuri de Putere”. Vei afla de la analiştii Florian Bichir şi Bogdan Chireac, de la fostul şef al SRI Costin Georgescu şi fostul director al SIE Cătălin Harnagea, de la jurnalistul Ziua de Cluj, Octavian Hoandră, dar şi de la Dan Diaconescu, în direct de la Roma, cât de scump va plăti PSD nesocotirea promisiunilor făcute electoratului şi cum ajunge România cu capul în gard.

Stăm cu ochii şi pe Crimeea, unde angoasele politice ale lui Vladimir Putin şi impotenţa ONU, NATO, UE riscă să transforme graniţa NATO şi a UE în cea mai instabilă zona a lumii.

Numai la „Jocuri de Putere”, de la ora 22.00, cu Rareş Bogdan!