MENIU

Caracatiţa miliardelor de la ASF, la "JOCURI DE PUTERE", de la ora 22.00

Caracatiţa miliardelor de la ASF, la "JOCURI DE PUTERE", de la ora 22.00

Pe o piaţă a asigurărilor de 25 de miliarde de euro, o mână de băieţi deştepţi fac reguli care determină Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană să suspecteze România de o boală grea: corupţia incurabilă.

În această seară, de la ora 22.00, Rareş Bogdan face la "Jocuri de Putere" dezvăluiri cutremurătoare despre caracatiţa care ar putea trimite în boxa acuzaţilor câteva zeci de demnitari. Veţi afla detalii incredibile din dosarul ASF, locul unde foamea de bani este întrecută doar de veselia cu care se modifică legi în folos personal.

Iar de la ora 23.15 ne mutăm la Soci, de unde facem radiografia sărăciei care scoate România de pe harta Jocurilor Olimpice de Iarnă. Veţi afla de la un român care a obţinut rezultate spectaculoase la Alberville şi Lillehammer, dar şi de la invitaţii RealitateaTv direct din Soci de ce fac politicienii regulile în federaţiile sportive şi cum visul olimpic a doi tineri sportivi români a fost rupt la propriu de dezinteresul şi lipsa de profesionalism a celor care întâmplător au ajuns să conducă sportul olimpic din România!

Numai la "Jocuri de Putere", de la 22.00 la 24.00, la REALITATEA TV.

Mai multe articole despre:
dosar FMI miliarde jocuri de putere ASF