MENIU

BIFE-SIM 2016: Spectacol de forme şi idei, la Romexpo (P)

BIFE-SIM 2016: Spectacol de forme şi idei

BIFE-SIM a depășit an de an atât așteptările vizitatorilor, cât și pe cele ale companiilor expozante, devenind un etalon al manifestărilor în domeniu pe plan național și internațional. Ediția 2016, organizata in 7 pavilioane expozitionale, promite să fie un festival al mobilierului lucrat cu rafinament și bun-gust, dar și o platformă de interconectare a producătorilor autohtoni și internaționali de mobilă, accesorii şi echipamente, în sensul dezvoltării relațiilor de parteneriat, precum și creșterii pieței de desfacere.

Ca o noutate, la editia din acest an, Salonul Decoratiuni este completat de sectiunea Corpuri de Iluminat, care impreuna cu Salonul Clasic, Saloanele Design şi Confort, Salonul Bucatarii si Salonul Echipamente, Masini, Utilaje si Accesorii, faciliteaza accesul vizitatorilor în zonele care îi interesează în mod deosebit şi care le vor permite să facă alegeri informate şi inspirate.

Un alt aspect extrem de important este cresterea gradului de internationalizare fata de editia precedenta, fapt care demonstreaza interesul firmelor straine pentru piata productiei de mobilier din Romania. De asemenea, BIFE-SIM 2016 este locul de desfăşurare a multor evenimente conexe concretizate în demonstraţii de prelucrare a lemnului, simulări de design interior, conferinţe şi seminarii precum Conferinţa de Design aflată la a V-a ediţie deja, tombole cu premii pentru vizitatorii specialişti şi publicul larg!

Salonul Masini Utilaje, Echipamente si Accesorii ocupa unul din cele 7 pavilioane expozitionale ale BIFE-SIM, suprafata acestuia fiind de peste 8000 mp, comparativ cu saloanele de mobila si decoratiuni, unde suprafata expusa depaseste 22.000 mp, astfel ca suprafata totala de expunere ajunge la peste 30.000 mp. BIFE-SIM este platforma de lansare a noutăţilor a peste 300 de companii româneşti şi internaţionale, care vor expune şi prezenta echipamente, diferite stiluri de mobilier, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, până la cel combinat cu sticlă sau piele, sau chiar pictat manual, cat si o larga paleta de accesorii si decoratiuni pentru industria mobilei.

Repere ale BIFE-SIM 2016:

peste 300 de firme participante
7 pavilioane expoziţionale ocupate
30.000 de metri pătraţi suprafaţă expoziţională ocupată

Cele 6 saloane tematice vor facilita accesul vizitatorilor în zonele care îi interesează în mod deosebit şi care le vor permite să facă alegeri informate şi inspirate:

Salonul Clasic – amplasat în Pavilioanele C1 şi C2;
Saloanele Design şi Confort – amplasate în Pavilioanele C4 şi C5;
Salonul Bucatarii – amplasat în Pavilionul C3;
Salonul Decoratiuni si Corpuri de Iluminat – amplasat în Pavilionul C6
Salonul Echipamente, Masini, Utilaje si Accesorii – amplasat în Pavilionul

Organizam, in cadrul BIFE SIM, o noua editie a Conferinţei de Design, care se va desfăşura vineri, 16 septembrie, începând cu ora 11.00, în Centrul de Presă Romexpo si care are ca tematică principală “Producţie/Design”, fiind structurată astfel:
Productie: ce înseamnă producţia în România, prin designul de produs, concepere, prezentare, marketing;
Design;
Colaborări de succes;
Producţie alternativă;
Reutilizare/reciclare în design;
Promovarea producţiei şi designului în România.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/BIFESIM/?fref=ts

Mai multe articole despre:
RomExpo BIFE-SIM