MENIU

ZIUA NATIONALA A ROMÂNIEI. Discursul lui KLAUS IOHANNIS

ZIUA NATIONALA A ROMÂNIEI. "Ca preşedinte al României, îmi propun să redescoperim împreună ideea de unitate naţională", a spus Iohannis, în discursul său.

ZIUA NATIONALA A ROMÂNIEI. Klaus Iohannis a menţionat că acest lucru înseamnă asumarea unor obiective naţionale, acţiunea comună în atingerea lor şi refacerea încrederii.

"Ziua de astăzi este cel mai bun prilej pentru a vedea care sunt marile noastre restanţe", a continuat Iohannis.

ZIUA NATIONALA A ROMÂNIEI.El a precizat că, în perspectiva aniversării a 100 de ani de la Marea Unire, România trebuie să aibă obiective naţionale, legate de de locul ei în Europa şi în lume, de propria sa dezvoltare, de reducerea decalajelor între regiuni, de conectare la Europa prin infrastructură, precum şi obiective naţionale legate de educaţie, de reformarea instituţiilor publice care servesc cetăţenii.

"Suntem astăzi o naţiune de cetăţeni care au arătat în faţa întregii lumi că preţuiesc valorile democraţiei şi că îşi doresc o schimbare", a mai spus Iohannis.

ZIUA NATIONALA A ROMÂNIEI. ”Viitorul îl construim printr-un act de voinţă asumată. La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!”

Mai multe articole despre:
Ziua Naţională a României Klaus Iohannis