MENIU

Vlad Voiculescu, numire controversată într-o funcție cheie! Cine e blonda "ministrului de pe Tinder"

Vlad Voiculescu, numire controversată într-o funcție cheie! Cine e blonda "ministrului de pe Tinder"/ Arhivă foto

Scandal uriaș în USR, după ce Vlad Voiculescu și-a numit blonda în consiliul de administrație la Compania Municipală de Parcare. Șeful reziștilor din București a susținut-o pe Oana Sivache la conducerea companiei din subordinea lui Nicușor Dan. Această numire aruncă în aer posibila majoritate din Consiliu a primarului Capitalei, după ce liderii PMP s-au declarat nemulțumiți. Vlad Voiculescu a ajuns în atenția publicului pentru a doua oară, după de a fost ales europarlamentar, el s-a despărțit de iubită după ce și-a făcut cont pe o platformă de întâlniri. 

Reziștii se sfâșie între ei. Vlad Voiculescu este acuzat că și-a numit apropiata la conducerea unei companii municipale din București, fără să întrebe partidul. Oana Sivache, șefa spitalelor din Capitală, a primit un post călduț în consiliul de administrație al Companiei de Parcare din București.

Europarlamentarul rezist Vlad Voiculescu, prins de iubită pe Tinder! Cei doi s-ar fi despărțit

Reacțiile publice din interiorul USR nu au întârziat să apară. Chiar fostul viceprimar al Capitalei, Horia Tomescu, considerat în trecut omul lui Voiculescu, l-a atacat.

„Din nou un scăndăluț în filiala noastră. Cică dacă ești tare în Tinder primești loc în consiliul de administrație la compania municipală. După STB, de data asta Parking. Nulitățile vor promova întotdeauna obediența, niciodată reforme, politici publice coerente sau alte vrăjeli. Când liderii partidului meu vor realiza asta, va încetini hemoragia de membri și simpatizanți”, a scris Tomescu pe pagina sa de Facebook.

Oana Sivache se află în continuare sub control judiciar, după ce a fost acuzată de procurorii DNA că ar fi luat mită de la un director de spital. Noul scandal din USR a izbucnit, după ce Voiculescu a fost părăsit de Laura Ștefănuț după ce și-ar fi făcut un cont pe o platformă de întâlniri. Fostul ministru al sănătății a declarat că nu și-a înșelat niciodată partenera și a confirmat faptul că cei doi nu mai formează un cuplu.