MENIU

Viorica Dăncilă, noi gafe în şedinţa de Guvern: "Boing" şi "Dorim să ne anexăm pe prevenţie"

Aşa cum ne-am obişnuit, Viorica Dăncilă a rostit alte gafe în şedinţa de marţi. De data aceasta a pronunţat "Boing" în loc de "Boeing" şi a declarat că "Guvernul se va anexa pe prevenţie", în loc de "se va axa pe prevenţie".

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat marţi, la începutul şedinţei de Guvern, că luni a fost semnat contractul pentru achiziţionarea a cinci aeronave Boeing 737-MAX 8 care vor intra în flota Tarom şi a spus că s-au început procedurile prin care Direcţia Tehnică a Tarom să devină partener oficial Boeing.

“Mă bucur să dau astăzi (marţi -n.r.) o veste bună pentru Tarom. Ieri (luni - n.r.) a fost semnat contractul pentru achiziţionarea a cinci aeronave "Boing" (n.r. Boeing)737-MAX 8, construite special pentru operatorul nostru naţional. Cele cinci aeronave se vor alătura celor două aeronave de tip Boeing 737 800 Next Generation, intrate la începutul lunii iunie în flota Tarom. Comanda de la începutul lunii face parte dintr-un contract mai amplu care prevede şi mentenanţa pentru cele două aeronave, aflate deja în operarea Tarom”, a anunţat Viorica Dăncilă.

Ea a spus că s-au început procedurile prin care Direcţia Tehnică a Tarom să devină partener oficial Boeing. “De asemenea, au început procedurile pentru ca Direcţia Tehnică a Tarom să devină patrener oficial Boeing. Aşadar, Tarom face paşi importanţi pe piaţa transportului aerian, aşa cum ne-am asumat, iar în perioada următoare, investiţiile şi devoltarea companiei va continua”, a adăugat aceasta.

Ulterior, Dăncilă a mai rostit şi "dorim să ne anexăm pe prevenție", dar imediat s-a corectat şi a spus: "Dorim să ne axăm pe prevenţie". Declaraţiile pot fi urmărite aici: 

Mai multe articole despre:
gafe Viorica Dăncilă boing anexam pe preventie