MENIU

Viorel Hrebenciuc, personajul-cheie din spatele lui Geoană. Cine este sforarul din umbră? 

Ies la iveală informații despre personajul controversat care trage din umbră sforile pentru campania lui Mircea Geoană! Este vorba despre Viorel Hrebenciuc, cel care a făcut pușcărie după ce a încercat să influențeze o decizie a CNA. Contactat de reporterii Realitatea PLUS, fostul deputat a râs și a negat informațiile. Secretarul General Adjunct al NATO a furat deja startul campaniei și este în plin turneu prin țară. 

Mircea Geoană dă semnale clare că vrea să candideze la prezidențiale. Sub impresia că își promovează cartea, și-a început deja turneul prin țară în care își face campanie și își caută susținători.

Mai puțin știut este însă că cel care trage toate sforile din umbră pentru campania șefului NATO este Viorel Hrebenciuc, un personaj extrem de controversat al politicii românești, condamnat la închisoare pentru abuz în serviciu.

Mai exact, susținerea lui Hrebenciuc ar veni prin intermediul liderului PSD Bacău, Dragoș Benea, propulsat în această funcție chiar de fostul deputat, care îl sprijină acum pe Geoană cu oameni și logistică în zona Moldovei. 

Mai multe articole despre:
mircea geoana viorel hrebenciuc