MENIU

Victor Ponta, un nou atac “subtil” la adresa lui Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a lansat un nou atac pe Facebook la adresa lui Klauss Iohannis, însă, de data aceasta, a fost subtil, ascunzând reproşul sub formă de felicitare. Până la un moment dat, atunci când, probabil, prim-ministrul s-a enervat.

“Mă bucur că Președintele Iohannis a promulgat rapid Legea privind pensiile speciale pentru militari și cea privind diplomații, personalul navigant și grefierii! Toate au fost promisiuni corecte ale ‪#‎USL față de cei nedreptățiți de Guvernarea Băsescu / Boc / Predoiu.

Dar sper ca Dl. Iohannis să știe că și aceste legi au fost contestate de FMI și CE (ca și de Apostolii Austerității de la Consiliul Fiscal!), că au implicații bugetare structurale (pe termen lung) și că, spre deosebire de Codul ‪#‎Fiscal, au doar efect social pozitiv, dar nu și economic! La fel este cazul cu dublarea alocațiilor pentru copii, promulgată cu pompa și fast pe 1 iunie!

Eu îmi asum aceste legi și le susțin din convingere social-democrată! Tocmai de aceea mă deranjează ipocrizia ieftină de a respinge Codul Fiscal pe motiv de disciplină bugetară și probleme cu instituțiile internaționale! Serios, o dată din cinci suntem responsabili și Guvernul nu? De cinci ori de stânga și o dată de dreapta? Un politicianism extrem străveziu și dăunator - sper ca Dl. Iohannis să-și găsească consilieri mai buni (și mai onești)!", a scris Victor Ponta pe pagina sa personală de Facebook.