MENIU

Victor Ponta pleacă iar în Turcia. Premierul, operat din nou la genunchi. Cine îi ia locul

Victor Ponta pleacă iar în Turcia. Premierul, operat din nou la genunchi. Cine îi ia locul

Premierul Victor Ponta a confirmat, joi seara, ca s-ar putea opera din nou la genunchi in Turcia.

Intr-o interventie telefonica la un post TV, Ponta a spus ca, in urma controlului medical, ar avea nevoie o noua interventie la menisc, iar locul sau ar urma sa fie ocupat, si de aceasta data, de vicepremierul Gabriel Oprea.

"E foarte posibil sa mai fac inca o operatie la genunchi. Nu e asa de grav ca data trecuta. E una mai simpla, de data asta. O sa lipsesc doar cateva zile, iar Gabriel Oprea o sa-mi tina locul. Trebuie rezolvat la menisc ce nu s-a facut la precedenta operatie", a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta a plecat din tara pe 13 iunie, imediat dupa ce in Parlament a fost respinsa motiunea de cenzura a PNL. Premierul a fost surprins la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, in spatele presedintelui rus Vladimir Putin. Fara sa anunte oficial nimic, prim-ministrul a plecat de la Baku la Istanbul, unde a suferit o interventie chirurgicala la genunchi. Ulterior, el a preferat ca si perioada de recuperare sa o petreaca tot in Turcia, relateaza ziare.com.

Timp de trei saptamani, premier interimar a fost liderul UNPR, Gabriel Oprea. In aceasta perioada nu a aparut nicio imagine cu Victor Ponta, acesta preferand sa-si transmita mesajele pe Facebook.